Wijnkelder elementen

Als wijnliefhebber weet je hoe belangrijk het is om goede wijnen op de juiste manier op te slaan en te bewaren.
Met de wijnkelder elementen van VINICASE en VININovo optimaliseert u uw wijnkelder en plaatst u uw kostbare wijnflessen in totale veiligheid.

Ontvang meer info+32 496 99 24 49

wijnkelder elementen

VINICASE wijnkelder elementen

Het gebruiken van een wijnrek is essentieel voor het bewaren van uw wijnen. Wijn moet op een specifieke manier worden bewaard om de kwaliteit te behouden en de smaak te verbeteren. Temperatuur, licht, vochtigheid en trillingen zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de smaak en de kwaliteit van wijn. Een wijnrek biedt de ideale omstandigheden om uw wijnen te bewaren en te beschermen tegen deze invloeden.

Onze VINICASE wijnkelder elementen is ongetwijfeld het meest succesvolle wijnreksysteem dankzij de zelfsluitende, in elkaar grijpende montage.
Het is een uiterst stabiel en modulair systeem dat uw kelderruimte optimaliseert en uw waardevolle flessen in totale veiligheid plaatst.

VINICASE wijnkelder elementen is vervaardigd uit Comblanchien-steen, een harde en compacte kalksteen, waardoor uw wijnen worden beschermd tegen thermische en hygrometrische schokken. Bovendien zorgt de stenen omgeving ervoor dat uw kelder een unieke uitstraling krijgt. 

Kies voor VINICASE wijnkelder elementen en geniet van de beste opslagoplossing voor uw wijncollectie.

VINICASE wijnkelder elementen: het resultaat van meerdere eisen

VINICASE wijnkelder elementen werd ontwikkeld in samenwerking met verschillende experts op het gebied van wijn, namelijk oenologen en sommeliers, om de beste bewaring van uw wijn te garanderen. 

Dankzij dit wijnbewaarsysteem is het mogelijk om uw wijnen op de juiste manier op te slaan en flessen op een correcte manier te stapelen. Bovendien is het systeem gemakkelijk te monteren en te demonteren en biedt het grote stabiliteit. Het gepatenteerde systeem bestaat uit 11 elementen waarvan de afmetingen zijn gekalibreerd voor montage zonder lijm of cement.

wijnkelder elementen

Het VINICASE wijnkelder elementen concept

VINICASE is een systeem van zelfsluitende lockers waarvan de montage wordt gedaan door de elementen eenvoudig in elkaar te passen. VINICASE is zelfdragend en hoeft dus niet per sé tegen een muur te worden geleund.

Een veelvoud aan combinaties is mogelijk, u kunt uw modules samenstellen volgens uw ruimte en uw behoeften.

wijnkelder elementen VINICASE

Hoeveel wijnflessen kan ik bewaren in mijn VINICASE wijnkelder elementen?

Dankzij de diepte van 43 cm biedt VINICASE de mogelijkheid om uw flessen enkel of dubbel te stapelen, ongeacht het type (bordeaux, bordeaux, champagne...). De flessen steken nooit uit de rekken.

Door de dubbele stapeling, uitgevoerd door professionals, kunnen de flessenhalzen in het midden van het rek worden geplaatst. Uw wijnen worden dus effectief beschermd tegen temperatuurschommelingen, wat een grote stabiliteit geeft aan uw batches flessen.

VINICASE is een flessenopslagsysteem dat het beheer van uw kelder optimaliseert. De rekken zijn geschikt voor het opbergen van elke vorm van flessen.

wijnkelder elementen VINICASE

VININovo wijnkelder elementen

Met VININovo wijnkelder elementen geniet u van een simpele en effectieve oplossing voor uw wijnopslag. Een vloer, een staander en een gewelf, dat is het principe van VININovo.
Een simpele verlijming tussen elk stuk voor perfecte stabiliteit en je bent klaar. Bij elke bestelling wordt er zelfs lijm meegeleverd. Bovendien kunt u de stijl van uw compositie variëren door te kiezen voor gebogen horizontale verdelers of rechte verdelers, die u gemakkelijk kunt plaatsen met behulp van de vloerdelen.
Elk element van je VININovo wijnrek is draagbaar waardoor de installatie zeer eenvoudig kan verlopen, ongeacht de toegang en configuratie van uw wijnkelder.

De VININovo wijnkelder elementen is vervaardigd uit Comblanchien-steen. De steen is verkrijgbaar in een gebouchardeerde afwerking waarmee u de rauwe en traditionele uitstraling van de steen kunt accentueren. Deze steen wordt bewerkt met de eeuwenoude techniek van boshameren, waarbij het materiaal wordt bewerkt met een hamer om een gestructureerd, onregelmatig oppervlak te verkrijgen.

VININovo biedt een innovatief en stijlvol wijnkelder elementen systeem dat eenvoudig te installeren is en zorgt voor optimale stabiliteit. Met de keuze tussen verschillende horizontale verdelers en de gebouchardeerde afwerking van de steen kunt u uw wijnkelder elementen helemaal aanpassen aan uw persoonlijke smaak. Bestel nu uw VININovo wijnkelder elementen en geniet van een veilige en stijlvolle opslagplaats voor uw wijncollectie.

Ontdek VININovo wijnkelder elementenContact opnemen

wijnkelder elementen VININovo

wijnkelder elementen VININovo

wijnkelder elementen VININovo

Over Vinotilus

Als wijnliefhebber wilt u natuurlijk uw wijnen veilig en in optimale omstandigheden kunnen bewaren. Onze wijnkelder elementen en wijnkelders zijn daarom dé oplossing om uw wijncollectie te bewaren en te laten rijpen.

Wist u dat het nu zelfs mogelijk is om een volledige ondergrondse wijnkelder te laten plaatsen in uw bestaande of nieuwe woning? Op slechts 4 tot 8 dagen tijd kunnen wij deze kelder voor u realiseren, zodat u in alle rust kunt genieten van uw favoriete wijnen. Onze wijnkelders zijn goed geventileerd en hebben de perfecte temperatuur en vochtigheid om uw wijnen in topconditie te houden en verder te laten ontwikkelen volgens de seizoenen.

Het concept van het bouwen van wijnkelders onder bestaande woningen is ontstaan in de jaren zeventig in Frankrijk. George Harnois, de uitvinder van de Hélicave, heeft met zijn gepatenteerde systeem al meer dan 30.000 huishoudens in Frankrijk en honderden in Vlaanderen voorzien van een wijnkelder. Sinds 2003 wordt het concept ook in de BeNeLux toegepast en zijn er sindsdien vele kelders succesvol geplaatst.

Dankzij onze wijnkelders kunt u honderden wijnen veilig en in topconditie bewaren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de opslag van uw favoriete wijnen. Het is zelfs mogelijk om uw collectie jaar na jaar uit te breiden en te blijven genieten van de beste wijnen. Bestel nu uw eigen wijnkelder en ontdek het gemak en de veiligheid van een professionele opslag voor uw wijncollectie.

wijnkelder elementen Vinotilus


Vinotilus | Wijnrekken

Jouw kostbare wijnflessen in totale veiligheid opbergen?
Ontdek het gemak en de veiligheid van een professionele opslag voor uw wijncollectie met de wijnkelder elementen van VINICASE en VININovo.


Vinotilus - BE0632829879

Groeningenlei 98
2550 Kontich

Mail: info@vinotilus.be

Ludovic Gillias: +32 497 43 01 85
Pascale Wils: +32 496 99 24 49


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x