De oplossing voor een wijnkelder in uw nieuwbouw of bestaande woning

Altijd jouw eigen wijnkelder in huis willen hebben?

Wenst u ook te genieten van een eigen wijnkelder zonder hiervoor te moeten verhuizen? 

Op 4 tot 8 dagen tijd plaatsen wij een volledige ondergrondse wijnkelder in uw bestaande of nieuwe woning.

Goed geventileerd volgens de correcte temperatuur en vochtigheid, zodat uw wijnen in de beste omgeving kunnen verder rijpen volgens de seizoenen

Het concept van het bouwen van wijnkelders onder bestaande woningen is in de jaren zeventig ontstaan in Frankrijk. George Harnois, de uitvinder van de Hélicave, heeft met zijn gepatenteerde systeem al meer dan 30.000 huishoudens in Frankrijk en een honderdtal in Vlaanderen voorzien van een wijnkelder.

Sinds 2003 wordt het concept ook in de BeNeLux toegepast en er zijn sindsdien vele kelders succesvol geplaatst.

Vinotilus

Temperatuur

Dankzij onze wijnkelders wordt uw wijn op perfecte temperatuur bewaard, namelijk 10 tot 14 graden. Onze wijnkelders zorgen er voor dat er geen plotse temperatuurverschillen zijn zodat de wijn zich optimaal kan ontwikkelen.

Luchtvochtigheid

Onze vochtwerende wijnkelders zorgen er voor dat de luchtvochtigheid op dezelfde waarde blijft hangen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw kurk de muffe geuren opneemt.

Proper, donker en stil

Een goede wijnkelder moet goed proper, donker en goed geventileerd zijn. Maar tocht blijft de boosdoener in het rijpingsproces van jouw wijncollectie. Onze wijnkelders zorgen voor dat jouw wijn "niet ziek" wordt.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x