VINICASE

VINICASE


Ongetwijfeld het meest succesvolle wijnreksysteem dankzij de zelfsluitende, in elkaar grijpende montage.
Extreem stabiel en modulair, het optimaliseert uw kelderruimte en plaatst uw kostbare flessen in totale veiligheid.
Gemaakt van Comblanchien-steen, een harde en dichte kalksteen, worden uw wijnen beschermd tegen thermische en hygrometrische schokken, in een stenen omgeving die van uw kelder een unieke plek zal maken.Resultaat van meerdere eisen


Ons VINICASE bewaarsysteem is ontwikkeld in samenwerking met oenologen en sommeliers om de beste bewaring van wijn en het correct stapelen van flessen te garanderen. VINICASE maakt eenvoudige montage/demontage mogelijk en biedt een grote stabiliteit. Het gepatenteerde systeem bestaat uit 11 elementen waarvan de afmetingen zijn gekalibreerd voor montage zonder lijm of cement.
Het VINICASE concept


VINICASE is een systeem van zelfsluitende lockers waarvan de montage wordt gedaan door de elementen eenvoudig in elkaar te passen. VINICASE is zelfdragend en hoeft dus niet tegen een muur te worden geleund.

Een veelvoud aan combinaties is mogelijk, u kunt uw modules samenstellen volgens uw ruimte en uw behoeften.

Flessencapaciteit en opslag


Dankzij de diepte van 43 cm biedt VINICASE de mogelijkheid om uw flessen enkel of dubbel te stapelen, ongeacht het type (bordeaux, bordeaux, champagne...). De flessen steken nooit uit de rekken.

Door de dubbele stapeling, uitgevoerd door professionals, kunnen de flessenhalzen in het midden van het rek worden geplaatst. Uw wijnen worden dus effectief beschermd tegen temperatuurschommelingen, wat een grote stabiliteit geeft aan uw batches flessen.

VINICASE is een flessenopslagsysteem dat het beheer van uw kelder optimaliseert. De rekken zijn geschikt voor het opbergen van elke vorm van flessen. Halve flessen, flessen champagne en magnums vinden er hun plaats zonder buiten de rekken te komen. De 3 verschillende kluishoogtes kunnen worden onderverdeeld met verstelbare en uitneembare horizontale verdeelplanken. De capaciteit en opslagmogelijkheden variëren dan van 4 tot 92 stuks. Door de positionering van de flessen zijn de etiketten altijd zichtbaar. VINICASE is de vrucht van de ervaring en het succes van het VINIPRO-systeem, overgenomen door de grootste namen in de wijngaard en de horeca...
Onze displays


Wil je bepaalde flessen een speciale plek geven in je persoonlijke kelder? of zelfs uw verschillende jaargangen te koop presenteren in een professionele setting?

Wij kunnen één of meerdere displayrekken in uw project voorzien. Elke display biedt plaats aan 7 flessen. Bovendien heeft de hemel van de modules een uitsparing waardoor integratie van een led-verlichtingsstrip mogelijk is...

Roosters voor wijnrekken


De wijnrekken zijn af te sluiten met een rooster. De roosters zijn opgebouwd uit ronde spijlen en massief stalen frames. Elk rooster is voorzien van een slot met twee sleutels. Het model van de sloten geeft toegang tot het interne mechanisme in geval van blokkering. De roosters worden met schroeven en pluggen op de staanders bevestigd. Bij het sluiten van het rooster klapt het scharnier over de koppen van de schroeven om ze onzichtbaar te maken.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x