VININOVO

VININOVO


Het is alle voorouderlijke kennis van Bourgondië in een concept van eenvoudige en toegankelijke wijnrekken voor flessen die de belangrijkste principes van het bewaren van geweldige wijnen respecteren.


Authentiek Bourgondië


Met VININovo vindt u het oorspronkelijke karakter van Bourgondië, degene die enkele van de mooiste stenen en de mooiste wijnen ter wereld produceert.

De steen van Comblanchien, afkomstig uit de beroemde steengroeve van de Côte de Nuits, staat ten dienste van uw mooiste flessen om al zijn kwintessens te benutten.


Comblanchien steen VinonovoEen simpel concept


Een vloer, een staander en een gewelf, dat is het principe van VININovo. Een simpele verlijming tussen elk stuk voor perfecte stabiliteit en je bent klaar. Bij elke bestelling leveren wij lijm.

U kunt de stijl van uw compositie variëren door te kiezen voor gebogen horizontale verdelers of rechte verdelers (met behulp van de vloerdelen).

Elk element is draagbaar voor eenvoudige installatie, ongeacht de toegang en configuratie van uw kelder.


De gebouchardeerde steen


VININovo gebouchardeerde steen is verkrijgbaar in een gebouchardeerde afwerking om de rauwe en traditionele uitstraling van de steen te accentueren.

Boshameren is een eeuwenoude techniek die door steenhouwers wordt gebruikt en bestaat uit het met een boshamer op het oppervlak van het materiaal slaan om een gestructureerd, onregelmatig oppervlak te verkrijgen.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x